Κάνιας: «Οι Σέρβοι δεν προσέχουν τον κορωνοϊό»

Παρότι η Σερβία δεν αντιμετωπίζει την ίδια δύσκολη κατάσταση με την Ισπανία, ο Χοσέ Κάνιας επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να περάσει το ξέσπασμα του κορωνοϊού με την οικογένεια του. Ο Ισπανός χαφ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στη χώρα που εργάζεται, κάνοντας λόγο απροσεξία εκ μέρους των Σέρβων…

«Η σερβική κυβέρνηση πήρε μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού, αλλά θεωρώ ότι άργησε να το πράξει. Ο ιός έφτασε στα Βαλκάνια πιο αργά από την Ισπανία, αλλά ο κόσμος δεν προσέχει παρά τις περιοριστικές διατάξεις. Κατά συνέπεια, επιβλήθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Οι επαγγελματίες αθλητές προσέχουν, μένουν σπίτια τους και δεν πάνε πουθενά. Αλλά έχω μιλήσει με συμπαίκτες μου και μου έχουν πει ότι στη διάρκεια της μέρας κάθεται κόσμος στα καφέ και στα εστιατόρια. Παρόλα αυτά, δεν έχουν επιβληθεί τόσες απαγορεύσεις όσες στην Ισπανία» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

«Πήρα άδεια από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για να επιστρέψω στην Ισπανία, όμως εξαιτίας των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις δεν μπορώ να γυρίσω στο Βελιγράδι. Θα είμαι στην Ισπανία μέχρι να αλλάξει η κατάσταση. Κανένας Ισπανός δεν θέλει να μεταβεί στη Σερβία γιατί θα περάσει τέσσερις εβδομάδες στην απομόνωση. Η ομάδα μου θα με ενημερώσει όταν χρειαστεί και θα ταξιδέψω για το Βελιγράδι. Γυμνάζομαι στο σπίτι μου και κάνω τις ασκήσεις που μπορώ σε έναν κλειστό χώρο. Δεν αναπληρώνει την κανονική προπόνηση, αλλά κάνω ότι μπορώ» εξήγησε στη συνέχεια ο Κάνιας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ