Αρχική Αθλητισμός Καραγιαννακίδης: «Θα ρεζιλευτεί η Ελλάδα αν δουν στο CAS την ποινή της...

Καραγιαννακίδης: «Θα ρεζιλευτεί η Ελλάδα αν δουν στο CAS την ποινή της ΕΠΟ στον Άρη»

Να βρεθεί άμεσα λύση για την τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών από την Άρη και να μη φτάσει η υπόθεση στο CAS γιατί «θα γίνει ρεζίλι η Ελλάδα», κάλεσε ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΝΔ, Νίκος Καραγιαννακίδης, μίλησε για την υπόθεση αφαίρεσης έξι βαθμών από την έναρξη της Super League στον Άρη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7, ο κ. Καραγιαννακίδης σημείωσε πως πρόκειται για μία μεγάλη αδικία, η οποία δεν έχει χρώμα.

Τόνισε ξανά και ξανά πως ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με την πλαστογραφία, για την οποία μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ποδοσφαιριστής.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, είπε πως η υπόθεση δεν πρέπει να φτάσει μέχρι το CAS, αφού «θα ρεζιλευτεί η Ελλάδα», ενώ τη λύση μπορεί να δώσει μία τροπολογία χωρίς να παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η αδικία δεν έχει χρώμα, κατηγορήθηκε μία ομάδα για πλαστογραφία όταν αποδείχθηκε ότι την πλαστογραφία και την χρήση αυτού του πλαστού εγγράφου δεν την έκανε ο Άρης.

Οποιοσδήποτε δικαστής ήθελε να δει καλόπιστα και σε αθλητικό πνεύμα αυτή θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ζήτημα από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

Την πλαστογραφία δεν την έκανε ο Άρης, ο Άρης δεν είναι καν υπεύθυνος για το πιστοποιητικό που προσκόμισε ο παίκτης. Η ομάδα δεν είχε δόλο, δεν είχε όφελος αλλά της επιρρίπτονται ευθύνες που για εμένα είναι ανήκουστες, δεν το χωράει αυτό η ανθρώπινη λογική», είπε αρχικά.

Για το ότι πρέπει να λυθεί το θέμα πριν το CAS: «Για εμένα δεν πρέπει να φτάσουμε στο CAS, θα γίνει ρεζίλι η χώρα μας, είναι ντροπή. Να δώσει μία τροπολογία την αρμοδιότητα χωρίς να παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ καθαρό το ποδόσφαιρο και ίσως πίσω από αυτές τις ιστορίες κάτι να κρύβεται».

Για το αν έχει επικοινωνία με ανθρώπους της κυβέρνησης: «Όλοι θεωρούν ότι ο Άρης έχει αδικηθεί, αυτή η λέξη τα λέει όλα και θα ακολουθηθεί οποιαδήποτε νομική διαδικασία είναι δυνατή».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ