Καραπαππάς: «Ο λαός στην Ελλάδα γελάει με τους κλόουν και τα πρόβατα τους»

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού και του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη νίκη των «ερυθρόλευκων», ο Κώστας Καραπαππάς έστειλε το δικό του μήνυμα με ξεκάθαρους αποδέκτες.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής των Πειραιωτών απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram σε όλους αυτούς που προσπαθούν να προκαλέσουν και να δυναμιτίσουν το κλίμα, προχωρώντας σε δύο αναρτήσεις.

«Ο κομπλεξικός ΝΑΝΟΣ συνεχίζει! Ξύνεται όλη μέρα, δουλειά δεν έχει, προκαλεί και δυναμιτίζει. Συμπαίκτες του ο Μάκης ο ρεπόρτερ του sdna και ο μπαμπάς του ο… τρομερός που χρηματοδοτεί το sdna. Τα βάζει ο κομπλεξικός νάνος και μετά οι υπόλοιποι νάνοι, οι κλόουνς και τα γιουσουφάκια τα αναπαράγουν! Βάλτε και το παιδάκι, όπως το Μάκη, να γράφει στο σάιτ. Να έχει μία απασχόληση τουλάχιστον!!!», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια «χτύπησε» ξανά γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι υπάλληλος μικρέ κομπλεξικέ νάνε. Δουλεύω όλη μέρα, δεν ξύνομαι σαν εσένα και είμαι ευλογημένος να δίνω όλο μου το χρόνο στην ομάδα που λατρεύω! Ο λαός στην Ελλάδα (θα το μάθεις κάποτε κι εσύ και ο μπαμπάς σου) γελάει με τους κλόουν και τα πρόβατα τους! όχι με όσους εργάζονται σκληρά… »

to10.gr