Καρέρα: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο καλό, μετά όμως δεν είχαμε συγκέντρωση και αν το κάνεις αυτό σε οποιαδήποτε ομάδα θα έχεις πρόβλημα. Γι αυτ΄και δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω πάντα να δίνουμε το 100% σε όλα τα ματς».

Για το ότι δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Όλα τα νέα παιδιά είναι μέρος της ομάδας, του ρόστερ, όταν λοιπόν βλέπω ότι είναι έτοιμοι να παίξουν θα τους βάλω, προσπαθώ να είναι και ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμοι, γιατί ξέρω πως κρίνει ο τύπος και δεν θέλω να έχουν πρόβλημα».


Δέκα βράδια μετά την ΕΕΑ και όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, παρακαλείται να σηκώσει το χέρι του.

Για το ότι βγαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες: «Είναι σημαντικό να γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες και είναι κάτι που δίνει σωστή κατεύθυνση στην ομάδα της ΑΕΚ».

Για τον νεαρό επιθετικό Χριστόπουλο: «Αφού είναι μαζί μας σημαίνει πως έχει πολύ καλά στοιχεία, πρέπει να βελτιωθεί να ωριμάσει, αλλά σίγουρα έχει μία πολύ καλή βάση».

Για τον Καρέρα της Σπαρτάκ Μόσχας και τον Καρέρα της ΑΕΚ, παίζουν ρόλο οι αριθμοί για τον ίδιο: «Όπως και οι παίκτες μαθαίνουν, πάντα μαθαίνουμε, αν κι εγώ το παρελθόν το βάζω στην ντουλάπα, εδώ στην ΑΕΚ, θέλω να δώσω το 1000% για να πάει καλά η ομάδα».

Για το γκολ από στημένη φάση στο Αγρίνιο και το αν γίνεται έξτρα δουλειά στις φάσεις αυτές: «Όπως όλα τα πράγμα όλοι στο προπονητικό τιμ βελτιωνόμαστε για να βελτιώσουμε την ομάδα, κάνουμε δουλειά σε επιθετικά και αμυντικά συστήματα, πάντα βλέποντας την ομάδα μας αλλά και τον αντίπαλο».

Για τον Αραούχο: «Είναι ένας παίκτης που είναι μία εβδομάδα εδώ, η αλήθεια είναι πως πρέπει να ενσωματωθεί με το πώς παίζουμε, με το παίζουν οι άλλοι παίκτες, αλλά είναι σίγουρο πως θα μας βοηθήσει. Δεν τον ήξερα από πριν».

Για τον Ολιβέιρα: «Θα πρέπει να μιλήσετε με τους γιατρούς της ομάδας, εγώ βάζω να παίξουν παίκτες που οι γιατροί μου λένε ότι είναι έτοιμοι να παίξουν».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και πώς το περιμένει: «Είναι ένας αγώνας ντέρμπι, σίγουρα δύσκολος, είναι καλή ομάδα, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα μας βοηθήσει να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για την τελευταία νίκη σε ντέρμπι ήταν πάλι με τον Παναθηναϊκό, από τότε δεν έχει νίκη σε 13 ντέρμπι: «Για μας είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και θα πρέπει να παίξουμε στο 100% ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι θα πρέπει να προσέξετε από τον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν σχολιάζω τους αντιπάλους, το ξέρετε άλλωστε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ