Καρέρα: «Συνεχίζω στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν»

Με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της θα πορευτεί η ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ενωσης μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση τόνισε ότι νιώθει καλά στην ΑΕΚ και θα συνεχίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, ο προπονητής της Ενωσης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού, για τις προπονήσεις που κάνουν οι παίκτες του στα σπίτια τους, αλλά και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στην Αθλητική Κυριακή

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ιταλία: «Όλα είναι ήσυχα με τους δικούς μου και τους φίλους μου στην Ιταλία, αλλά ανησυχώ και εγώ με ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα μου. Συμφωνώ με τα μέτρα που πάρθηκαν και εδώ στην Ελλάδα και εκεί. Στην Ιταλία όμως άργησαν να πάρουν τα μέτρα και γι αυτό ο ιός ξέφυγε».

Για τις προπονήσεις στην ΑΕΚ που γίνονται στο σπίτι: «Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες μας με skype και άλλα μέσα για τον τρόπο που κάνουν προπόνηση. Ελπίζω όλοι να είναι καλά μετά από αυτήν την περιπέτεια».

Για την επανέναρξη του ποδοσφαίρου: «Πρέπει πρώτα να περάσει αυτός ο κίνδυνος για τους παίκτες, το επιτελείο και για τον κόσμο γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες χωρίς γεμάτες εξέδρες».

Για το μέλλον του: «Είμαι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ. Εδώ και ένα μήνα έχω πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουμε και του χρόνου κανονικά».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ