Αρχική Αθλητισμός Καρυπίδης για το -6: «Στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση»

Καρυπίδης για το -6: «Στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση»

Ψυχραιμία και υτοσυγκράτηση ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας ο ισχυρός άντρας του Άρη, παρά την οργή που επικρατεί στις τάξεις των «κιτρίνων» για την απόφαση στην υπόθεση Λάσκοφ

Μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για την ανατροπή του μείον έξι.

Ψυχραιμία και υτοσυγκράτηση ζήτησε από τον κόσμο του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης, παρά την οργή που επικρατεί στις τάξεις των «κιτρίνων» για την απόφαση στην υπόθεση με το συμβόλαιο του Λάσκοφ.

Ειδικά μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τον δικηγόρο του παίκτη, η υπόθεση ανοίγει για τα καλά και ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλονικέων το γνωρίζει άριστα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια που νιώθετε για την ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών. Το ίδιο νιώθω και εγώ. Είναι εντελώς άδικη και παράλογη.

Ζητώ, όμως, απ’ όλους να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής αντίδραση. Χειρίζομαι προσωπικά την υπόθεση και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Αισιοδοξώ βάσιμα ότι στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση και θα επικρατήσει το δίκιο. Έχετε ήδη στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει…»


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ