Καταργήθηκε ο περιοριστικός όρος στον Μαρινάκη

Το αίτημα για άρση περιοριστικού όρου που υποχρέωνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα έγινε δεκτό από το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο εισαγγελέας έδρας, Χάρης Λακαφώσης, τόνισε πως «… ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει τηρήσει το σύνολο των εμφανίσεών του στο αστυνομικό τμήμα και έχει δείξει συνέπεια. Συνεπώς κρίνω ότι δεν συντρέχει λόγος διατήρησης του και προτείνω την κατάργησή του».


Κάτι του χρωστάει το Λονδίνο!

Ο δικηγόρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Δημακόπουλος, είπε: «Ο κ. Μαρινάκης έχει και μια άλλη εκκρεμότητα, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά και ακόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να δίνει το «παρών» μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, το πρώτο πενθήμερο του μήνα.

Ο δικηγόρος, Βασίλης Δημακόπουλος ζήτησε από την έδρα στη σημερινή εκδίκαση της δίκης να αρθεί ο συγκεκριμένος όρος. «Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημακόπουλος.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ