Και αυτοί ονειρεύονται… παύλες!

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ευρώπη και φέρει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο.

Οι διοργανώσεις, εγχώριες και ευρωπαϊκές, έχουν διακοπεί προσωρινά και ουδείς γνωρίζει ποτέ, πως και εάν θα αρχίσουν και πάλι. Οι άνθρωποι που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του αθλήματος κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουμε και πάλι σύντομα αγωνιστική δράση.

Στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τη Σούπερ Λίγκα. Οι πιο πολλές ομάδες θέλουν έχουν να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Ωστόσο, υπάρχει και το… κίνημα της παύλας, που αναφέρει ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να διακοπεί και να μπει μια παύλα δίπλα στον πρωταθλητή. Κάτι που υποστηρίζει ανοιχτά ο ΠΑΟΚ. Αν συμβεί αυτό, όμως, θα είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οπως ανέφερε σε τιτίβισμά του ο Αγγλος δημοσιογράφος, Κρις Ουίλιαμς, ο οποίος συνεργάζεται με το περιοδικό Forbes, όσες λίγκες διακοπούν πρόωρα και δεν ολοκληρωθούν κανονικά, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και να μην έχουν εκπροσώπους!

«Σύμφωνα με πηγές από την UEFA, οι Λίγκες οι οποίες διέκοψαν πρόωρα τα πρωταθλήματα τους λόγω κορωνοϊού, μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εκπροσώπηση τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου, Champions League και Europa League, ειδικά αν κάποιες άλλες λίγκες ολοκληρώσουν τις δικές τους διοργανώσεις, Η μη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μπορεί να σημάνει ότι οι ομάδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις», ανέφερε στο τιτίβισμα του ο Ουίλιαμς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε τηλεδιάσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα στους εκπροσώπους των πρωταθλημάτων για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τέθηκε επί τάπητος το θέμα των εγχώριων διοργανώσεων και αποφασίστηκε να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Ακόμα και να επιμηκυνθεί η σεζόν μέχρι τον Ιούλιο για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν.

Είναι δεδομένο ότι όλοι θέλουν να τελειώσουν οι διοργανώσεις. Ολοι εκτός από το κίνημα της… παύλας. Μια καταστροφική προσέγγιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με κύριο υποστηρικτή τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα το έχουν δηλώσει ανοιχτά μέσω του νομικού εκπροσώπου τους, Τάκη Μπαλτάκο…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ