Και Ρόντγουελ και Βόρμγκουρ για τον Παναθηναϊκό

Η άμυνα και η γενικότερη αμυντική λειτουργία φαίνεται πως έχουν προβληματίσει τον Γιώργο Δώνη που ψάχνεται για ενίσχυση τόσο στη θέση του στόπερ όσο και σε αυτή του αμυντικού χαφ, θέλοντας να προσθέσει δύναμη, όγκο και ύψος στον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ φαίνεται να εξελίσσεται θετικά για τον Παναθηναϊκό με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει σε πρώτο στάδιο με τους πράσινους και η υπόθεση να έχει μπει σε φάση τελικών διαπραγματεύσεων.

Ωστόσο σύμφωνα με την Live Sport, φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και με τον στόπερ της Μπραν, Βίτο Βόρμγκουρ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει με την ομάδα του καθώς αρνήθηκε πρόταση νέου συμβολαίου το οποίο λήγει τον Ιανουάριο.

Ο Βόρμγκουρ δείχνει να έχει αποφασίσει πως θα αγωνιστεί σε νέα ομάδα από το 2020 και δεν αποκλείεται αυτή να είναι ο Παναθηναϊκός, μιας και οι πράσινοι ουδέποτε εγκατέλειψαν την περίπτωση αυτή.

Στο ενδεχόμενο που και οι δύο πουν το «ναι» στο τριφύλλι, δεν θα υπάρξει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα αναφορικά με τη συνύπαρξή τους στην 11άδα καθώς όπως είναι γνωστό, ο Ρόντγουελ υπολογίζεται εξίσου και για τον άξονα, ως κόφτης, ειδικά στην περίπτωση που τον Ιανουάριο προστεθεί στο ρόστερ και ο Βόρμγκουρ.

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ