ΚΕΔΕ: «Όχι» στις προεκλογικές προσλήψεις που προωθεί η κυβέρνηση

Την διαφωνία της εξέφρασε η ΚΕΔΕ με τις προεκλογικές μεθοδεύσεις του υπουργείου Εσωτερικών και την απελευθέρωση των προσλήψεων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Όταν δε ο κ. Αλέξης Χαρίτσης ρώτησε με έκπληξη: «δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις», ο αντιπρόεδρος της ένωσης Γιάννης Καραγιάννης εξήγησε πως «δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις σε προεκλογικές περιόδους».

Ειδικότερα, ο κ. Καραγιάννης χαρακτήρισε σοφή την προηγούμενη διάταξη για αναστολή προσλήψεων εκφράζοντας τον φόβο ότι τέτοιου είδους πολιτικές μπορεί να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.

«Δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις; Είναι υπέρ της αναστολής προσλήψεων και κατά της αύξησης κατά 400 του αριθμού των συμβασιούχων;» αντέδρασε ο υπουργός Εσωτερικών για να επιμείνει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ λέγοντας «Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειάζεται. Δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο» επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξαιρεί τις προσλήψεις στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ η οποία διεξάγεται από το ΑΣΕΠ.


ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΔΕ, ΟΧΙ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ