Κέβιν Πάντερ : «Αν είναι να παίξουμε, ας παίξουμε»

«Η υγεία των ανθρώπων απειλείται κι όλα έχουν πάει πίσω. Δεν είναι παράλογο. Έχουμε μπει ήδη στον Απρίλιο και δεν είμαι εγώ εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Αν είναι να παίξουμε, να παίξουμε, αλλά κανείς δεν έχει ιδέα αυτή τη στιγμή τι θα συμβεί αύριο». Ο Κέβιν Πάντερ είναι κοινωνός μιας εποχής, η οποία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την αβεβαιότητα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε δύο προπονητές, με τους οποίους είχε συνεργαστεί. Τον Ντράγκαν Σάκοτα και Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Έχω συνεργαστεί με δύο πολύ μεγάλους κόουτς. Ο Σάκοτα με ήξερε από πριν (σ.σ. από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ) και γνώριζε τον τρόπο παιχνιδιού μου. Κι οι δύο έχουν τη νοοτροπία του νικητή κι επιτρέπουν στους παίκτες να δείξουν τι μπορούν να κάνουν πάνω στο παρκέ. Μπορεί να μην συνεργαστήκαμε για αρκετό καιρό με τον Σάκοτα, αλλά είχαμε επιτυχίες. Ήμουν τυχερός και είναι τιμή μου, που συνεργάστηκα με δύο τόσο σπουδαίους επαγγελματίες, δύο σπουδαίους ανθρώπους, που επηρέασαν την καριέρα μου».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ