Κλάτενμπεργκ: Επαφή με FIFA/UEFA μετά τις δηλώσεις Μπαλτάκου και το σενάριο για Μάνταλο!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε επικοινωνία με FIFA/UEFA μετά τις δηλώσεις Μπαλτάκου περί αναζήτησης νέου αρχιδιαιτητή! Η προσπάθεια… προαγωγής του Μάνταλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν τον θέλει στην ΚΕΔ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής μίλησε με FIFA και UEFA για την επόμενη μέρα.

Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Τάκης Μπαλτάκος δεν έχουν συναντηθεί ακόμα. Μια συνάντηση που δεν έχει προκύψει, επειδή κανείς από τους δύο θέλει να πραγματοποιηθεί.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ κάνει τον… αγώνα του για να αποχωρήσει ο Άγγλος από την ΚΕΔ. Ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μιλάει μόνο με τους… έξω. FIFA και UEFA. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime έπεσε τηλέφωνο μετά την τελευταία τοποθέτηση Μπαλτάκου περί αναζήτησης νέου αρχιδιαιτητή.

Τα εν οίκω μη εν δήμω, όσον αφορά στην επικοινωνία και στα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο το δεδομένο είναι ότι στηρίζουν Κλάτενμπεργκ.

Ο Kλάτενμπεργκ που επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι του στην Σλοβενία, θα μιλήσει με τον Μπαλτάκο, μόνο για το νέο του συμβόλαιο και τους οικονομικούς του όρους. Εντονο το παρασκήνιο ότι η πρόταση που θα του γίνει θα είναι εξαιρετικά χαμηλή για να την αρνηθεί ο Άγγλος! Ενήμερες όλες οι πλευρές! Εντός και εκτός συνόρων!

Όπως σωστά τοποθετήθηκε ο κ. Μπαλτάκος, «εισηγείται» για την παραμονή ή όχι του Κλάτενμπεργκ. Η τελική απόφαση είναι των δύο συνομοσπονδιών. Αν πουν «συνεχίζει», θα συνεχίσει. Είχε συμβεί και στο παρελθόν με τον Περέιρα, επι προεδρίας Γραμμένου.

Η προσπάθεια… προαγωγής του Μάνταλου!

Τις τελευταίες ώρες αναπαράγονται σενάρια για νέο μέλος στην ΚΕΔ, μετά την αποχώρηση του Καπέλα. Έλληνα από την «μικρή» ΚΕΔ,

Τo Sportime είχε αποκαλύψει στις 10 Ιουνίου την προσπάθεια να μπει Έλληνας που ασχολείται με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, στη θέση του Καπέλα. Το όνομα που ακούγεται είναι του Σταύρου Μάνταλου.

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για σκέψη, αλλά για πρόθεση και προσπάθεια που γίνεται από πλευράς ΕΠΟ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει και αποδεκτό από την UEFA.


Πηγή