Κόνιαρης: «Δεν φταίνε κάποιοι, φταίμε όλοι»

Το λέει η καρδούλα του. Σκληρός, όσο λίγοι στην άμυνα, παίζει με μυαλό κι όταν χάνεται είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό, καθώς είναι σκάρτα 23 ετών και περπατά τα πρώτα του βήματα στην Ευρωλίγκα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης πήρε την ευθύνη, είχε ενεργό συμμετοχή κι είναι (ίσως) το μεγαλύτερο κέρδος από την ως τώρα αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού.


Πόσο κόσμο θα έχει το ΣΕΦ τα Χριστούγεννα. Το πραγματικό πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι πλέον αγωνιστικό!

«Το δεύτερο δεκάλεπτο έφταιξε. Κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι μετά. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλαμε να έχουμε σε όλο το ματς, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να θυμάμαι τι λάθη κάναμε, αλλά σίγουρα κάναμε πολλά για να χάσουμε. Δεν είναι μόνο η περιφερειακή άμυνα. Δεν φταίνε μόνο οι κοντοί, ή οι ψηλοί. Είναι ομαδική άμυνα και δεν μπορούμε να δώσουμε ευθύνη σε κάποιον» δήλωσε.

Ο Κόνιαρης μαθαίνει μέσα από τις ήττες, είτε αυτές είναι αποτέλεσμα αγώνα, είτε αυτές είναι σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Κι είναι ένας παίκτης στον οποίο επένδυσε ο Ολυμπιακός, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί νέοι Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής κι ειδικά στη θέση του πόιντ γκαρντ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ως εκ τούτου, γι’ αυτόν βραδιές όπως η…. χθεσινή είναι διδακτικές.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ