Κοροναϊός : Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας από τον «Ευαγγελισμό»

Ευχαριστήριο χαιρετισμό από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται με κοροναϊό εξέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, σημειώνοντας πως δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «μη φοβού, μόνον πίστευε».

Παράλληλα, ο ίδιος εκφράζει ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων «που ακόμη μια φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή».

Σημειώνεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος νοσηλεύεται, από το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Ολόκληρος ο χαιρετισμός του έχει ως εξής:

«Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων.

Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορῷ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός».

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μια φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «μή φοβοῦ, μόνον πίστευε»(Λκ 8:50).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Κοροναϊός : Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας από τον «Ευαγγελισμό» 1

Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ