Κορωνοϊός: Παράταση της σεζόν έως και τις 31 Αυγούστου σκέφτεται η UEFA!

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη δεν σταματάει με τίποτα και συνεχίζει να γίνεται με υψηλούς ρυθμούς, με συνέπεια να μην γνωρίζει κανένας πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα που γνωρίζαμε το προηγούμενο διάστημα.

Κατ’ επέκταση, δεν γνωρίζει και κανείς πότε θα ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με όλες τις διοργανώσεις να έχουν καταβάσει… ρολά εδώ και 10 ημέρες περίπου. Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη Τρίτη (17/3) είχε παρθεί η απόφαση στην τηλεδιάσκεψη της UEFA, να δοθεί προθεσμία σε όλες τις ομοσπονδίες να τελειώσουν τα πρωταθλήματα έως τις 30 Ιουνίου και να βγάλουν τότε πρωταθλητή.

Ωστόσο, με όλα αυτά που συμβαίνουν και τις εκατόμβες νεκρών, καθημερινά, σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία κλπ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρχίσουν οι διοργανώσεις μέσα στον Μάιο και να ολοκληρωθούν τέλη Ιούνη. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν, η UEFA φέρεται να εξετάζει κι άλλα σχέδια.

Ένα από αυτά, όπως αναφέρει η γαλλική «L’ Equipe», είναι να τελειώσει η σεζόν έως τις 31 Ιουλίου ή ακόμα και τις 31 Αυγούστου! Εδώ, ωστόσο, διεγείρονται σημαντικότατα ερωτήματα: 1) Πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και τα προκριματικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων; Για Οκτώβριο μάλλον θα πάει 2) Πότε θα ολοκληρωθεί, μιας και είναι προγραμματισμένο να γίνει το Euro στο διάστημα 11 Ιουνίου-11 Ιουλίου 2021;

Μην ξεχνάμε πως η επόμενη χρονιά θα είναι χρονιά Euro και θα πρέπει όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να τελειώσουν κάπως νωρίτερα. Σε αχαρτογράφητα νερά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορωνοϊού και πλέον μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ