Κόστα: «Περίπλοκο το θέμα των μειώσεων»

Στο περίπλοκο θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια τους, αναφέρθηκε ο Ντάγκας Κόστα. Ο εξτρέμ της Γιουβέντους μίλησε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και τόνισε ότι δεν κατηγορεί τη διοίκηση της Γιουβέντους για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί. Ο Κόστα τόνισε ότι δεν μπορεί να προβλέψει την επανέναρξη της Serie A:

«Δεν γνωρίζω πότε θα μας ζητηθεί να επιστρέψουμε και να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουμε αλλά γυμναζόμαστε στο σπίτι. 

Το θέμα με τις περικοπές είναι περίπλοκο, γιατί όταν ζητάς από τον παίκτη χρήματα, αυτός παραπονιέται. Συζητήσαμε όλοι μαζί και γνωρίζαμε πως όταν τα πράγματα χειροτερέψουν θα έχουμε επιπτώσεις και στους μισθούς μας.

Ανησυχούμε γι’ αυτό. Είναι κάτι που επηρεάζει όλες τις ομάδες. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τη διοίκηση της Γιουβέντους. Δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για τον ιό. 

Κανείς δεν είχε μία μαγική μπάλα για να προβλέψει τι θα γινόταν στον αθλητισμό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ιταλία. Υποτίθεται ότι θα γυρίσουμε στις 3 Απριλίου, αλλά μίλησα με τον Κιελίνι και λογικά θα επιστρέψουμε στις 15 ή 20 Απριλίου».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ