Αρχική Αθλητισμός Κούγιας για Εθνική Ελλάδας: «Συνονθύλευμα, επιλογή Γιαννάκη Παπαδόπουλου ο Δέλλας»!

Κούγιας για Εθνική Ελλάδας: «Συνονθύλευμα, επιλογή Γιαννάκη Παπαδόπουλου ο Δέλλας»!

Ο Αλέξης Κούγιας «κράζει» Φαν’τ Σχιπ για την εικόνα της Εθνικής, αλλά και εκείνους που τον επέλεξαν, ενώ σχολιάζει και την περίπτωση Δέλλα, τον οποίο χαρακτηρίζει «επιλογή Γιαννάκη Παπαδόπουλου».

Το σχόλιο που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για την Εθνική Ελλάδας, τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σχιπ, αλλά και τον υποψήφιο διάδοχο, επιλογή Γιάννη Παπαδόπουλου, Τραϊανο Δέλλα.

«Βέλη» σε ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο και Φαν’τ Σχιπ, έριξε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την εικόνα της «Γαλανόλευκης» στο Κόσσοβο. Ο ιδιοκτητης της ΑΕΛ στάθηκε και στον υποψήφιο διάδοχο του Ολλανδού κόουτς, Τραϊανό Δέλλα, αναφέροντας οτι είναι επιλογή του Γιάννη Παπαδόπουλου!

Η δήλωση Κούγια:

«Είδα όπως και όλοι οι Έλληνες που αγαπούν την Εθνική ομάδα, το συνονθύλευμα του Φαν Σιπ, των μανατζαραίων και των ασχέτων ποδοσφαιρικά παραγόντων της ΕΠΟ, που επέλεξε ο Γιάννης Παπαδόπουλος να την διοικούν και θυμήθηκα τις συκοφαντικές ανακοινώσεις για το πρόσωπο μου, του Δ.Σ. της ΕΠΟ και του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, όταν τόλμησα ως γνώστης του ποδοσφαίρου και ως ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικά ομάδας της περιφέρειας της ΑΕΛ, να αναδείξω με ονοματεπώνυμα το τί ακριβώς συνέβαινε και συμβαίνει στην Εθνική Ελλάδος και εξευτελιζόμαστε διεθνώς.

Βεβαίως εναντίον και του Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά και του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ εκκρεμούν μηνύσεις και αγωγές μου, αλλά δυστυχώς δικαιώθηκα και διαβάζω σήμερα ότι ο δυστυχής Φαν Σιπ, αφού έπαιξε τον ρόλο που του ζήτησαν και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος, την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, έπαιξε ο κάθε πικραμένος αρκεί να τον έστελνε ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος και η διοίκηση του στην ΕΠΟ και οι γνωστοί μάνατζερ, επίκειται η αντικατάσταση του για να γίνει προπονητής, αν είναι δυνατόν πάλι μία επιλογή του Γιαννάκη, ο Δέλλας.

Αυτά χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

Υ.Γ. Για τον Διακοφώτη, τον Γιαρένη και τον Φρέρη, τους τρείς που ακύρωσαν τα δελτία της ΑΕΛ μαζί με τον Δέδε, αφού καθαρογραφεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που δικαίωσε την ΑΕΛ και εμένα, θέλω να τους ενημερώσω ότι τους περιμένει η Επιτροπή Δεοντολογίας.
Αυτονόητο είναι ότι μετά την καθαρογραφή της αποφάσεως θα καταθέσω και αγωγή αποζημιώσεως κατά της ΕΠΟ, γιατί λόγω εκείνης της αποφάσεως υποβιβάσθηκε η ΑΕΛ, αφού άλλαξαν όλα τα παιχνίδια απέναντι στην Λαμία και τελικώς υποβιβασθήκαμε για ένα μόλις βαθμό για να σωθεί η αγαπημένη ομάδα του Γιαννάκη και του Παπαχρήστου του υπαλλήλου του ΚΤΕΟ που είχε προπονητή τον τεράστιο Δέλλα, που μόνο εκεί εργάστηκε με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Εγώ δυστυχώς για όλους δεν ξεχνάω τίποτα».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ