Κουίνσι: «Δες που είναι ο Μέσι και που εγώ…»

Τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε τον θυμούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Φόρεσε για δύο χρόνια τα πράσινα, από το 2011 έως το 2013 και ήταν ένας εξαιρετικός εξτρέμ, ο οποίος δεν πραγματοποίησε την ανάλογη καριέρα λόγω προβληματικού χαρακτήρα.

Κάποτε, ο Κουίνσι θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ολλανδίας. Το 2005 είχε βρεθεί στην ίδια αφετηρία με τον Λιονέλ Μέσι, αφού συμμετείχαν και οι δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 και ήταν από τους νεαρούς οι οποίοι διακρίθηκαν. Ωστόσο, η πορεία τους δεν είχε την ίδια εξέλιξη…

«Ναι και κοίτα που είμαστε ο καθένας μας» παραδέχεται ο Κουίνσι μιλώντας στο ghanaweb.com. O Γκανέζος επιθετικός ανακαλεί εκείνη την εποχή με νοσταλγία: «Ουφ… Λοιπόν, καταλαβαίνεις τι ρωτάω τον εαυτό μου. Ακόμα ονειρεύομαι εκείνη τη στιγμή, εκείνο το τουρνουά. Τότε, είχα παίξει όπως δεν έπαιξα ποτέ ξανά, ήταν ο καλύτερος εαυτός μου. Έτσι όπως θα ήθελα να είμαι συνέχεια».

Εύλογα, ο Κουίνσι θέτει από μόνος του την απορία… «Γιατί δεν έμεινα ο ίδιος;» αναρωτιέται και απαντά: «Δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο να απαντήσω. Ακόμα πιστεύω ότι μία μέρα θα σκαρφαλώσω στην κορυφή και θα φτάσω σε εκείνο το επίπεδο».

Βέβαια, ο Κουίνσι δεν απάντησε σε ποια ηλικία υπολογίζει να φτάσει στο ίδιο επίπεδο… Είναι ήδη 33 ετών και χωρίς ομάδα…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ