Κούτρης: Έτσι φεύγει από τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο δρόμος

Αυτό είναι το μέλλον του Λεονάρντο Κούτρη στον Ολυμπιακό.

Μπορεί στη Φορτούνα Ντίσελντορφ να άλλαξαν πολλά τους τελευταίους μήνες, αλλά ο Λεονάρντο Κούτρης δεν ωφελήθηκε. Γενικότερα η φετινή χρονιά δεν του πήγε για διάφορους λόγους. Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη.

Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσει κανείς τις εμπλεκόμενες πλευρές γι’ αυτό. Αυτονόητο είναι και κάτι ακόμη, ότι δύσκολα θα παραμείνει στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», μπορεί στη θέση του αριστερού μπακ ο Ολυμπιακός να έχει κενό, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Στους Πειραιώτες ανάλογα με το πώς θα τελειώσει η σεζόν, ίσως αλλάξουν πολλά. Και όταν λέω πολλά, περισσότερα απ’ όσα κανείς φαντάζεται τώρα. Είναι λεπτές οι ισορροπίες.

Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει η σκέψη να πάρει ο Κούτρης μία ακόμη ευκαιρία και δεν το επιθυμεί και ο ίδιος αυτό.

Ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης το ιδανικό σενάριο που θα πέσει στο τραπέζι από πλευράς του. Στόχος ξανά το εξωτερικό. Η στόχευση έχει γίνει σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Περισσότερα θα ήταν παρακινδυνευμένο να αναφερθούν τώρα. Αλλά θα επανέλθω.


Πηγή