Κουβέντα για την ταμπακιέρα ο ΠΑΟΚ

Ευθεία επίθεση στο σύστημα της… εξυγίανσης εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να εκθέτει στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λίγη ώρα αργότερα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει στον παράγοντα του Ολυμπιακού, όμως, για μια ακόμα φορά όσα ανέφερε ήταν χωρίς ουσία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αναφέρθηκε στην… ταμπακιέρα και πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.


Καραπαπάς: «Να μας πουν ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες Ξάνθης και Βόλου. Σήμερα χάθηκε το VAR. Έχουν ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η θέση του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε βαρεθεί σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, να διαβάζουμε τα ίδια επαναλαμβανόμενα παραληρήματα, που προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν άλλοθι για τις αποτυχίες τους.

Αναλώνονται στις ίδιες καραμέλες, επικαλούμενοι καφενειακές κουβέντες. Τις οποίες μάλιστα, οι ίδιοι κατασκευάζουν και οι ίδιοι αναπαράγουν. Όταν αποφασίσουν να μιλήσουν σοβαρά, ίσως σκεφτούμε να συζητήσουμε σοβαρά μαζί τους.

Με φαντασιόπληκτους, το εκλαμβάνουμε ως χάσιμο χρόνου. Εμείς έχουμε σημαντικό αγώνα αύριο, ψάχνουμε τη νίκη και όχι δικαιολογίες, άρα εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα. Ας βρουν κάποιον του επιπέδου τους».

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr