Κρίσιμη συνάντηση ΠΣΑΠ και Αυγενάκη για το μέλλον της Superleague 2 και της Football League

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Πανελλήνιου συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (16/11) με κύριο θέμα συζήτησης τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την πανδημία του κορονοϊού σε Superleague 2 και Football League.

Ο ΠΣΑΠ απεύθυνε σχετικό αίτημα για τηλεδιάσκεψη, το οποίο αποδέχτηκε ο υφυπουργός αθλητισμού, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Superleague 2 και της Football League και αυτή αναμένεται να λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (16/11).

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

“Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες”.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ