Κρήτη: Ελεύθεροι με όρους οι δύο Γερμανοί που κατηγορούνται για βιασμούς

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο Γερμανοί που κατηγορούνται για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο νεαρών γυναικών από την Ολλανδία στη Χερσόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, κατά την απολογία τους ανέφεραν για μία ακόμα φορά ότι είναι αθώοι κι ότι συνέβη με τις δύο γυναίκες έγινε με την θέλησή τους.

Ωστόσο, δεν έπεισαν τις αρχές καθώς με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο να δώσουν 5.000 ευρώ έκαστος για χρηματική εγγύηση ενώ τους απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, ο 21χρονος Γερμανός τη βίασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ έγινε απόπειρα βιασμού από τον 23χρονο Τουρκογερμανό εις βάρος της 22χρονης φίλης της με την οποία βρίσκονται στην Κρήτη για διακοπές.

Την ίδια ώρα, δύο ακόμα Γερμανοί που οδηγήθηκαν στον ανακριτή επειδή – σύμφωνα με την καταγγελία – βρίσκονταν στο δίπλα δωμάτιο όπου έγινε ο βιασμός αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Μάλιστα, οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία γνώση του περιστατικού και για το ότι συνέβη ενημερώθηκαν από την αστυνομία.

newsit.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ