Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαλαρές στιγμές στο Μέτσοβο [pics]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του θα μείνουν στο Μέτσοβο έως τις 29 του μήνα. Αν και ανήμερα των Χριστουγέννων είχε βρεθεί στην ακριτική Κάσο και αμέσως μετά ταξίδεψε στο Μέτσοβο, ο πρωθυπουργός έφτασε στην Ήπειρο ευδιάθετος.

Μαζί με τη Μαρέβα Μητσοτάκη πόζαραν χαμογελαστοί με τους ανθρώπους που τους υποδέχτηκαν στο Μέτσοβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολαύσει τα βουνά της Ηπείρου, λάτρης των οποίων έχει δηλώσει πολλές φορές, κάνοντας πεζοπορία και άλλα χειμερινά σπορ ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μικρές εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

Παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική δεν θα λείψουν και ορισμένες συναντήσεις που θα έχει τις ημέρες αυτές.

Κατά την παραμονή του στο Μέτσοβο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν ο ίδιος, άλλωστε, που κατά τη συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, πριν από μερικούς μήνες, είχε πει ότι την περίοδο των Χριστουγέννων θα πάρει τις αποφάσεις του. Το ίδιο επανέλαβε, εμμέσως πλην σαφώς, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους πριν από μερικές μέρες στο Μαξίμου.

Οι τελευταίες πληροφορίες και ενώ η ονοματολογία καλά κρατεί αναφέρουν πως το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι πολιτικό, μιας και η κατάσταση με τις προκλήσεις της Τουρκίας βγάζει από το τραπέζι άλλα ενδεχόμενα. Αν και το ενδεχόμενο να προταθεί ξανά ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν αποκλείεται κατηγορηματικά, εκτιμάται ότι ο πρωθυπουργός θα προτείνει άλλο πρόσωπο για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr – newsit.gr


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ