Λέφσκι Σόφιας: Λιγότερα λεφτά; Λιγότερη προπόνηση…

Δέχονται το «ψαλίδι» αρκεί η διοίκηση να δεχτεί το δικό τους «ψαλίδι»… Μία πρωτότυπη ανταλλαγή πρότειναν οι ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφιας στους παράγοντες τους, όταν εκείνοι τους ζήτησαν να αποδεχτούν μείωση 50% στις αποδοχές τους, λόγω της ύφεσης στα έσοδα από τον κορωνοϊό.

Οι παίκτες της βουλγαρικής ομάδας ενημέρωσαν ότι συναινούν να πάρουν λιγότερα χρήματα, όμως από την πλευρά τους απαιτούν να προπονούνται λιγότερες μέρες και να μην τηρούν κατά γράμμα το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο βουλγαρικός Τύπος κατέγραψε αυτό το οξύμωρο αίτημα για επαγγελματίες, αφού ανεξαρτήτως των αποδοχών τους, η καλή προπόνηση βοηθά τους ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Πάντως, η διοίκηση της Λέφσκι Σόφιας έχει τονίσει στους παίκτες ότι η μείωση στις απολαβές τους θα είναι προσωρινή και μόλις επανέρθει η κανονικότητα, θα επανέρθει και η ομαλότητα στις πληρωμές.

Στη Λέφσκι Σόφιας αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις και ο Αργεντινός άσος του Παναιτωλικού, Φράνκο Μάζουρεκ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ