Λιγνάδης: Ετοιμάζει θεατρική παράσταση για το 1821 στη φυλακή – Aρνητικός ο Φιλιππίδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης. Όπως γίνεται αντιληπτό ο πρώτος βρίσκεται να το έχει αποδεχτεί περισσότερο από τον δεύτερο, μιας και σύμφωνα με την «Espresso» ο σκηνοθέτης ξεκινά παράσταση για την επέτειο του 1821.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, ένας από αυτούς που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας.

Μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι πληροφορίες λένε ότι η θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται θα έχει σχέση με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θεατρική ομάδα στις συγκεκριμένες φυλακές.

Η «ρόλος» του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή ήθελε στη συγκεκριμένη ομάδα να συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Άλλωστε, οι δυο τους μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με τον αριθμό 3. Τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι και περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί.

Ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Οι δυο τους δεν είχαν συνεργαστεί ούτε έξω από τα κάγκελα της φυλακής, όμως ο γνωστός κωμικός ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την προφυλάκισή του και φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να πάρει μέρος  σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Πηγή: espresso

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ