Λόπεθ: Κλαμπ με μεγάλο πρεστίζ ο Ατρόμητος

Μιλώντας σε μέσο της Ισπανίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «leganews.es», ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου Άνχελ Λόπεθ, αναφέρθηκε στον νέο σταθμό της καριέρας του και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος με πολύ καλά λόγια.

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με 98 χρόνια ιστορίας, ένα κλαμπ με μεγάλο πρεστίζ που συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ήρθε αμέσως σε επαφή μαζί μου. Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Είχα μία εξαιρετική πορεία με τον Βόλο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι πιο κοντά στην ισπανική κουλτούρα από κάθε άλλη χώρα που δούλεψα. Φέτος θα είναι και η οικογένειά μου εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Λόπεθ.

Και πρόσθεσε: «Έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης, γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Ατρόμητος έχει Ισπανό προπονητή. Το επίπεδο είναι πολύ καλό και το απολαμβάνω. Ζήτησα από τον Ατρόμητο δάσκαλο για να μάθω ελληνικά, γιατί πέρυσι με την πανδημία ήμασταν από το σπίτι στην προπόνηση. Είναι μία ένδειξη σεβασμού προς τη χώρα στην οποία εργάζεσαι».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ