Λόβρεν: «Θέλω να μας θυμούνται όπως την Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την μεγάλη του επιθυμία η Λίβερπουλ να κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του στο SkySports για να γίνουν κατανοητοί οι στόχοι του έθεσε ως παράδειγμα τα κατορθώματα της Μπαρτσελόνα από το 2009-2012.


Τους ξεμπρόστιασε η Μαρούπα. Απίστευτη ανάρτηση στο Facebook, από το μέλος της ΕΕΑ, για την πολυιδιοκτησία και την σχέση του Ιβάν με τον Καλπαζίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρίσκομαι εδώ από την αρχή της θητείας του Κλοπ και μας πήρε δύο ή τρία χρόνια να χτίσουμε τα πάντα και ας πούμε ότι κάναμε κλικ αυτή τη χρονιά. Το κάναμε, ίσως, και πέρσι αλλά χάσαμε τον τίτλο για ένα βαθμό.

Όμως τώρα καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, το τι χρειαζόμαστε, το τι θέλουμε. Και εγώ ειδικά θέλω να μας θυμούνται ίσως όπως την ομάδα της Μπαρτσελόνα που κέρδισε σε τέσσερα χρόνια κάπου στα 20 τρόπαια. Γιατί να μην το κάνουμε; Πιστεύω πως μπορούμε και θέλω να μας θυμούνται ως μια από τις καλύτερες ομάδες που εμφανίστηκαν ποτέ – όχι μόνο για αυτό το χρόνο, αλλά για πολλά, πολλά χρόνια» τόνισε μεταξύ άλλων ο Λόβρεν.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το μέλλον του: «Φυσικά και θέλω να βρίσκομαι στην ομάδα που θα κερδίσει πιθανότατα πολλά τρόπαια στο μέλλον. Νομίζω και νιώθω ότι έχω μπροστά μου πολλά χρόνια να δώσω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είμαι 30 ετών, οπότε έχω ακόμα πέντε καλά χρόνια. Αν ο σύλλογος με χρειάζεται, είμαι εδώ. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στο ότι είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας, μέχρι να καταφέρουμε να πούμε ότι το κάναμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ