Μαγέρ: «Η παγκόσμια υγεία αποτελεί προτεραιότητα»

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόφαση των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων και της ΔΟΕ να αναβάλουν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, εξ΄ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, εμφανίσθηκε ο Κεβίν Μαγέρ. Ο Γάλλος δεκαθλητής και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, στο δυσκολότερο σύνθετο αγώνισμα, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Επιτέλους… Ολοι περιμέναμε αυτήν την λύση, η οποία είναι η πιο συνετή. Κατά την γνώμη μου, είναι η καλύτερη λύση. Η αναβολή για μερικούς μήνες θα ήταν αναποτελεσματική σε σχέση με την υγειονομική κατάσταση, ενώ μία διετής μετάθεση θα ήταν υπερβολική.

Ο ένας χρόνος, είναι ένας καλός συμβιβασμός, για να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τον ιό και να επιτρέψουμε στο Τόκιο να ανασυνταχθεί για την διοργάνωση. Επιπλέον, για εμάς τους αθλητές, αυτό αφήνει περιθώρια να τροποποιήσουμε τον προγραμματισμό μας και να προσαρμόσουμε την προετοιμασία μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη η διαπίστωση ότι το σημαντικότερο γεγονός αναβάλλεται για ένα χρόνο, αλλά τελικά, όταν βλέπουμε την κατάσταση, λέμε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και ότι η παγκόσμια υγεία πρηγείται».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ