Μακαρονάδα με τόνο και κάπαρη

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια

5 – 6 φρέσκες ντομάτες

1 κονσέρβα τόνο

3 κ.σ. κάπαρη

1 σφηνάκι τσίπουρο

½ φλ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράστε τα μακαρόνια για ένα λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Όσο ετοιμάζονται, τρίψτε τις ντομάτες στον τρίφτη και κάντε τον τόνο μικρά κομματάκια. Ανακατέψτε τα σε ένα μπολ μαζί με την κάπαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Σουρώστε τα μακαρόνια και ξαναρίξτε τα στην κατσαρόλα. Έπειτα προσθέστε το μείγμα της ντομάτας, το ελαιόλαδο και το τσίπουρο και ανακατέψτε καλά. Γαρνίρετε με λίγο βασιλικό.

vita.gr

agrinio24.gr