Μανωλόπουλος: «Η στεναχώρια για το ποδόσφαιρο θα φέρει τον κόσμο στο Ιβανώφειο» (vid)

Ο νεοαποκτηθείς Έλληνας φόργουορντ του Ηρακλή έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Έλληνας φόργουορντ σε δηλώσεις κατά την άφιξή του τόνισε πως: «Λείπω χρόνια εκτός Θεσσαλονίκης και ήταν για εμένα η καλύτερη επιλογή. Στο νέο ξεκίνημα του Ηρακλή στην Βasket League με μια σταθερή διοίκηση και τον κόουτς Γιάννη Καστρίτη. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια πρώτα θα πρέπει να γίνουμε ομάδα και να έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο».

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δίνει κίνητρο σε κάθε αθλητή;

«Αν δεν είχαμε φιλοδοξίες δεν θα μας επέλεγε η διοίκηση και τεχνικός του Ηρακλή. Με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε, έχουν κίνητρο να πάνε πιο ψηλά και υπάρχει ομαδικό κίνητρο».

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Ηρακλή από τη νέα προσπάθεια;

«Με την στεναχώρια που έχουν οι φίλοι του Ηρακλή στο ποδόσφαιρο θα έρχονται κάθε Σάββατο στο Ιβανώφειο και θα χαίρονται με αυτό που θα βλέπουν. Θα είμαστε μια ομάδα που θα παλεύει και θα έχει στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

➡️Ήρθε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος! ➡️«Έκανα την καλύτερη επιλογή λόγω Καστριτη και της σοβαρής διοίκησης. Έχουμε φιλοδοξίες ολα τα παιδιά, θέλουμε να πάμε ψηλά, έχουμε ομαδικό κίνητρο και πρέπει να δείξουμε και στους ξένους μας το κλίμα αυτο και τι σημαίνει Ηρακλής. Η στεναχώρια που φέρνει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο θέλουμε να εξομαλυνθεί μεσα απο το μπάσκετ και να δώσουμε χαρά σε όλους», δήλωσε μεταξυ άλλων. 🔥💪🔵⚪️🔵💪🔥

Gepostet von Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση am Donnerstag, 15. August 2019

to10.gr