Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Τι απαντά για την απουσία της από την τελετή του πατέρα της στη Μητρόπολη

Αίσθηση και ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας, σήμερα το πρωί από τη Μητρόπολη.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από τις θέσεις της οικογένειας αρχικά δεν εντοπίστηκε και αργότερα έγινε γνωστό ότι πράγματι δεν παραβρέθηκε στην τελετή.

Αργότερα το απόγευμα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έφτασε στην Κρήτη, όπου ταξίδεψε με αεροπορική πτήση, για να παραστεί αύριο στην κηδεία του πατέρα της. Ρωτήθηκε για τους λόγους που έλειψε από την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη, ωστόσο δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Star, η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη αρκέστηκε να πει ότι «με ενδιαφέρει μόνο η κηδεία του πατέρα μου. Ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος και θέλω η κηδεία να είναι αντάξια του πατέρα μου».

Γιατί έλειπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη;

Φυσικά, στην τελετή θα παραβρεθεί και η υπόλοιπη οικογένεια και δεν είναι σαφές γιατί έπρεπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη να φύγει ήδη από σήμερα για τον Γαλατά Χανίων, αφού ούτως η άλλως, η κηδεία στα Χανιά θα εξελιχθεί με ευθύνη των διαχειριστών της τελευταίας του επιθυμίας και δεν θα έχει συμμετοχή η κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι όλο το τελευταίο διάστημα η κόρη του Μίκη Μαργαρίτα, έδωσε αγώνα- που όμως τελικά έχασε- να ταφεί ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας, στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας και όχι στον Γαλατά Χανίων όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ακολούθησε ένα δυσάρεστο σίριαλ με το γραφείο τελετών και τελικά με απόφαση δικαστηρίου αποφασίστηκε να τηρηθούν κατά γράμμα οι εντολές του Μίκη, για την κηδεία και την ταφή του.

οικογενεια κηδεια Μικη Θεοδωρακη

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ