Μάριος Παπαγεωργίου: Η μητέρα του ζητά από τον Άρειο Πάγο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες

Πέρασαν εννέα χρόνια από την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλόνισε την Ελλάδα και η οικογένεια του, ζητά επισπεύσουν οι διαδικασίες. Η μητέρα του 26χρονου, μετέβη σήμερα Τετάρτη (29/9) στον Άρειο Πάγο και ζήτησε το «ξεπάγωμα» της ανάκρισης των εννέα νέων εμπλεκόμενων.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη, μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο, ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να προχωρήσει η ανακριτική για τους νέους εμπλεκόμενους. «Έχουν περάσει 14 μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη κατά την έξοδο της από τον Άρειο Πάγο.

Ο Νίκος Ρουσόπουλος από την πλευρά του, επισήμανε ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή κατάσταση καθώς περίμενε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και αντίθετα η υπόθεση λιμνάζει.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών,που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας.

Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ