Ματέο Γκαρσία: «Είχα συμφωνήσει να πάω στον Ολυμπιακό»

Ο Ματέο Γκαρσία αποκάλυψε πως είχε έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, για να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα και να συμμετάσχει με αυτήν στο Champions League.

Ο 22χρονος άσος, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα είχε γράψει to10.gr από τις 16 Αυγούστου και το μήνυμα που είχε στείλει ο ίδιος: «Μόνο Ολυμπιακός».

Ωστόσο, αυτή η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας της αδιάλλακτης στάσης της Λας Πάλμας, η οποία τον έστειλε τελικά στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ματέο Γκαρσία:

«Το περασμένο καλοκαίρι όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου πήγα στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας, όπου ενημερώθηκα από τον σύλλογο πως θα με πουλήσουν, από την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους για την απόκτησή μου.

Ήταν τέσσερις-πέντε ομάδες έτοιμες να καταθέσουν πρόταση. Ανάμεσα τους, ο Ερυθρός Αστέρας, ένας σύλλογος από το Βέλγιο, μια αγγλική ομάδα και επίσης μια ομάδα από την Ελλάδα. Στην ουσία υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα με την Λας Πάλμας και δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση.

Ο προπονητής επικοινώνησε μαζί μου και είπε πως με προόριζαν ως βασικό. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας με ήθελαν, από την στιγμή που μετείχαν στα πλέι-οφ του Champions League. Νομίζω πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μια καλή επιλογή. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, ο κορυφαίος στη Σερβία και πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ