Με την κουζίνα δεν το έχει -με τίποτα- ο Ταβάρες (vid)

Ο… κατ’ οίκον περιορισμός δημιουργεί την ανάγκη για… δημιουργικότητα. Με ό,τι έχει κι ό,τι μπορεί ο καθένας. Ο Ουόλτερ Ταβάρες προσπάθησε να δείξει ότι έχει (και) μαγειρικές ικανότητες, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελε. Άλλωστε κι ο ίδιος παίζει με… απόσταση (ασφαλείας), εν αντιθέσει με το παρκέ, όπου επιδιώκει τις επαφές με τους αντιπάλους. Και δεν είναι (η απόσταση) λόγω κορωνοϊού.

Ο τρόπος που προσπαθεί να μαγειρέψει, η στάση του σώματος, το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, μάλλον δεν αντέχουν σε κριτική. Να το πούμε κομψά, δεν θα τον δείτε να διαγωνίζεται στο ισπανικό master chef. Κι αν κρίνουμε από τις κινήσεις του, ακόμα και το πώς ανάβει η κουζίνα, μάλλον με βοήθεια πρέπει να το βρήκε.

Όπως και να ‘χει το βίντεο βγάζει γέλιο. Παρατηρήστε τον τρόπο που στέκεται ο θηριώδης παίκτης της Ρεάλ, αλλά και την έκφραση στο πρόσωπό του, όταν εξ αποστάσεως επιχειρεί κάτι να κάνει, προφανώς χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς. Το μήνυμα, πάντως, για παραμονή στο σπίτι, που θέλησε να στείλει η ισπανική λίγκα, πέρασε…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ