Μια ανάσα από το comeback στη δράση ο Λάζαρος (vid)

Κλήθηκε να ανέβει μια μεγάλη ανηφόρα. Να ξεπεράσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο λόγος για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος  ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα μεγάλο κομμάτι της αποκατάστασής του και πλέον βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το comeback του στην αγωνιστική δράση.

Ο Λάζαρος δεν έπαψε ημέρα να εργάζεται σκληρά, από την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ την περυσινή σεζόν τον Φεβρουάριο και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του.

Πιο συγκεκριμένα, για τον πολύπειρο εξτρέμ απομένει πια η φάση της σταδιακής αθλητικής επανένταξης.

Ο φυσικοθεραπευτής του, Δημήτρης Σκορδής, ανάρτησε ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media από τη στιγμή του τραυματισμού του Λάζαρου, το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθούσε έκτοτε και συνεχίζει με συγκλονιστική συνέπεια να ακολουθεί και τόνισε:

«ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ- Ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της Αποκατάστασης του με επιτυχία και ξεκίνησε η φάση της σταδιακής Αθλητικής επανένταξης».

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

 to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ