Μίκαελ Σουμάχερ: «Το χιόνι δεν είναι ό,τι καλύτερο, θα μπορούσαμε να πάμε Ντουμπάι»

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Μίκαελ Σουμάχερ, λίγο πριν το μοιραίο του δυστύχημα, παραπονέθηκε για την ποιότητα του χιονιού στις Άλπεις και πρότεινε στη σύζυγό του να πάνε στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Daily Mail, αυτή την αποκάλυψη την έκανε η σύζυγός του, Κορίνα, η οποία έσπασε τη σιωπή της οκτώ χρόνια μετά το ατύχημα του άνδρα της στις Γαλλικές Άλπεις, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Schumacher», το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός», είπε η 52χρονη Κορίνα Σουμάχερ.

Ενώ συμπλήρωσε: «Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε».

Όσο για τις στιγμές πριν από το ατύχημα, η Κορίνα είπε: «Λίγο πριν συμβεί (σ.σ.: το ατύχημα) στη Μεριμπέλ, μου είπε: “Το χιόνι δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσαμε να πάμε στο Ντουμπάι και να κάνουμε skydiving εκεί”».

Αυτή ήταν μία από τις τελευταίες φράσεις που είπε ο Μίκαελ στη σύζυγό του, πριν πέσει σε βράχο κάνοντας σκι με τον γιο του Μικ, τότε 14 ετών. Ο Σουμάχερ υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αυτή την πτώση, τον Δεκέμβριο του 2013, που τον ανάγκασαν να τεθεί σε τεχνητό κώμα επί έξι μήνες, έως τον Ιούνιο του 2014. Από τότε, ο Σουμάχερ έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας στο σπίτι του.


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ