Μήνυμα Θεοχάρη από την Σκιάθο – Ο εμβολιασμός, το εισιτήριο εξόδου προς την ελευθερία

Επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής περιόδου στο νησί και να συζητήσει επίκαιρα ζητήματα με τους τοπικούς φορείς.

Ο υπουργός εστίασε στην πρόοδο των εμβολιασμών και στον άμεσο αντίκτυπό τους στην τουριστική κίνηση, όχι μόνο για τη Σκιάθο και τη φετινή σεζόν, αλλά και ευρύτερα, για ολόκληρη την Ελλάδα και το προσεχές μέλλον.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι «η Σκιάθος είναι ένα νησί-υπόδειγμα, καθώς το ποσοστό εμβολιασμού αγγίζει το 95% του πληθυσμού».

Συνεχάρη όλο το προσωπικό, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τονίζοντας πως «χάρη σε εσάς και στην εξαίρετη προσπάθεια που καταβάλλετε, η εικόνα που παρουσιάζει το Κέντρο Υγείας Σκιάθου είναι πραγματικά άψογη. Παρόλο που καλείστε να αντεπεξέλθετε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, λόγω του COVID-19».

Ο υπουργός Τουρισμού, με την ευκαιρία, απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν:

«Θα ήθελα και εγώ να ενώσω τη φωνή μου, μαζί με τις φωνές των ιατρών και των ειδικών, στο εξής μήνυμα: O εμβολιασμός είναι το εισιτήριο εξόδου προς την ελευθερία. Η χώρα μας έχει καταφέρει να υλοποιήσει ένα απολύτως άρτιο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Αυτό που μένει είναι να ανταποκριθούν και οι τελευταίοι, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη. Ο εμβολιασμός είναι προς το συμφέρον το δικό τους, αλλά και προς το συμφέρον της χώρας συνολικά. Ας σπεύσουμε όλοι να κάνουμε το καθήκον μας».

Ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε αρχικά με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θεόδωρο Τζούμα. Κατά τη συζήτηση που είχαν, δόθηκε έμφαση στην υγειονομική θωράκιση του νησιού, στην ανταπόκριση των κατοίκων στον εμβολιασμό, καθώς και στα χαρακτηριστικά της τουριστικής κίνησης, όπως αυτά διαμορφώθηκαν το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου.

Ακολούθως, ο υπουργός Τουρισμού είχε συνάντηση με επιχειρηματικούς παράγοντες της Σκιάθου από τον τομέα του τουρισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Μήνυμα Θεοχάρη από την Σκιάθο – Ο εμβολιασμός, το εισιτήριο εξόδου προς την ελευθερία 1


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ