Μουντιάλ: Ο Λιονέλ Μέσι γυρνά την πλάτη στα πεντάστερα – Γιατί θα μείνει στις φοιτητικές εστίες

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής έφτασαν στην Ντόχα του Κατάρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους στο Μουντιάλ, οι οποίοι και επέλεξαν ορισμένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, εκείνοι κατευθύνθηκαν στις φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίου του Κατάρ.

Η απόφαση, που για πολλούς προκαλεί έκπληξη, πάρθηκε δεδομένου ότι οι εκτεταμένοι χώροι της πανεπιστημιούπολης θα τους επιτρέψουν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παραδοσιακά μπάρμπεκιου. Έχει ήδη διαμορφωθεί ειδικός χώρος που θα επιτρέψει στον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του να απολαύσουν τη χαρά του ψησίματος στο Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» από… παντού για μια φωτογραφία με τον Μέσι

Έχει μάλιστα αποσταλεί στο Κατάρ μοσχαρίσιο κρέας για την ομάδα της Αργεντινής, ενώ θα υπάρχει και σεφ για να εξασφαλιστεί πως θα μαγειρευτεί όπως στην Αργεντινή. Με την ομάδα της Αργεντινής να συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις στους παίκτες για να μην το παρακάνουν.

Σε φοιτητικό δωμάτιο ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ

«Επισκεφθήκαμε την πανεπιστημιούπολη αρκετές φορές. Την επιλέξαμε γιατί διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, αλλά και υπαίθριο χώρο για μπάρμπεκιου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, καθώς είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους ενώ βρίσκονται στο Κατάρ. Εστιάζουμε στο να κερδίσουμε το Μουντιάλ και όχι στην ποιότητα του ξενοδοχείου που διαμένουμε»[ ανέφερε πηγή από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής στη MailOnline.

Οι φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου του Κατάρ, όπου και θα διαμείνει η εθνική ομάδα της Αργεντινής, αποτελείται από 90 δωμάτια. Διαθέτει υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας 10.000 ατόμων. Το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο ιδρύθηκε το 1973, βρίσκεται στα περίχωρα της Ντόχα και θεωρείται από τα κορυφαία στην περιοχή.

Πηγή


Πηγή