Νοτοπούλου: «Η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε φαντασία»

Για «αριθμητικές αλχημείες της κυβέρνησης προκειμένου να αποκρύψει τη μείωση της επιδότησης στο πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους’» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η… δημιουργική λογιστική των «άριστων» στην εξαπάτηση των πολιτών μιλά για αύξηση σε 150 ευρώ ανά δικαιούχο αντί 120 πέρυσι… Προσπαθώντας να κρύψουν το γεγονός πως το ποσό των 150 ευρώ είναι ανά δικαιούχο και δεν προσαυξάνεται σε περίπτωση ύπαρξης εξαρτωμένων μελών προς αυτόν, όπως στο περυσινό πρόγραμμα!

Δηλαδή στην πραγματικότητα μείωσαν από 480 ευρώ πέρυσι σε 150 ευρώ φέτος την παροχή για μία τετραμελή οικογένεια και αντί οι υπουργοί να κρυφτούν από ντροπή, προπαγανδίζουν με θράσος την περικοπή μιας πολυετούς, κοινωνικής παροχής, με δήθεν διεύρυνση της βάσης των δικαιούχων, που στην ουσία πλέον δεν δικαιούνται ούτε καν ψίχουλο».

Κλείνοντας αναφέρει: «Πόσα ψέματα και πόση κοροϊδία χωράει ακόμα σε αυτήν την κυβέρνηση; Ο τουρισμός, η εθνική μας βιομηχανία, δεν χωράει εξαπάτηση και παραπλάνηση. Απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και στιβαρές πολιτικές. Όσο για τους πολίτες, 1.6 εκατομμύρια Έλληνες αδυνατούν να κάνουν φέτος διακοπές. Το γιατί, είναι προφανές».


sofokleousin.gr