Nova: Πρόσληψη νέων στελεχών για την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας

Στη δυναμική ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με νέα στελέχη, προχώρησε η Νοva, πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας.

Οι νέες προσθήκες αφορούν τις θέσεις της CEO της Nova Media, του Chief Commercial Officer, της Business Commercial Director, καθώς και στελέχη που τίθενται επικεφαλής των Διευθύνσεων Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς επίσης και της Νομικής Διεύθυνσης.

Με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, της United Group, η Nova βρίσκεται στη φάση υλοποίησης ενός προγράμματος μετασχηματισμού, χτίζοντας στη μακρά πορεία καινοτομίας που έχει να επιδείξει και μεταμορφώνοντας την σε έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά Συνδρομητικής Τηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών.

Αναφερόμενος στα νέα στελέχη, ο CEO της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα μέλη της ομάδας μας, που θα συμβάλλουν στο απαιτητικό και φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται στην εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας».

Για να προσθέσει: «Με μια νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο, με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, είναι μια συναρπαστική περίοδος για να είναι κάποιος μέλος της ομάδας της Nova. Μετασχηματίζουμε την εταιρεία και δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, και ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας»

Συγκεκριμένα, τη θέση της CEO της Nova Media, αναλαμβάνει το έμπειρο στέλεχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δύο δεκαετίες Κική Σιλβεστριάδου(φωτό), που έρχεται από το Open Beyond, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, όπως αυτή της Managing Director και της Chief Operating Officer. Επίσης, η κ. Σιλβεστριάδου έχει διατελέσει στέλεχος της Τηλέτυπος Α.Ε. (Μega TV).

Chief Commercial Officer, αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ντάβος (φωτό) επιστρέφοντας στη Nova ύστερα από προηγούμενη συνεργασία του με την εταιρεία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και των Καταναλωτικών Προϊόντων, όπως στον Όμιλο ΟΤΕ, στη FrieslandCampina και στη Schwarzkopf-Henkel.

Business Commercial Director, αναλαμβάνει η Μαρία Στεργίου , η οποία εντάσσεται στο δυναμικό της Nova προερχόμενη από την εταιρία τυχερών παιχνιδιών Intralot, όπου διετέλεσε Senior VP Group Chief Sales & Operations Officer, Global Operations Director και Group PMO Director.

Marketing Director, αναλαμβάνει ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης, με εικοσαετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και των Επικοινωνιών, ο οποίος εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενος από τη Vikos SA, όπου κατείχε τον ρόλο του Director of Communications. Ο κ. Ζαρόγιαννης έχει διατελέσει στο παρελθόν διευθύνων σύμβουλος στη διαφημιστική εταιρία Soho Square Athens και General Manager στην Ogilvy Albania.

Human Resources Director, αναλαμβάνει η Σταυρούλα Κάβουρα, η οποία έχει εικοσαετή εμπειρία σε ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Έρχεται στη Nova προερχόμενη από τη Victus Networks, όπου διετέλεσε Head of Human Resources, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Vodafone.

Τέλος, Legal & Regulatory Director, αναλαμβάνει η Κατερίνα Μανιαδάκη, η οποία εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενη από την ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου (Office of Communications (Ofcom), όπου εργάζονταν ως νομικός σύμβουλος τα τελευταία 9 χρόνια.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Connect – Market Reviews Unit) και στο Institute for Information Law του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ. Επίσης, είναι Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του King’s College London».

Σημειώνεται πως η Nova παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών pay-TV, broadband internet, σταθερής τηλεφωνίας και ενέργειας σε περίπου 1,4 εκατ. οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις.

Η τηλεοπτική πλατφόρμα περιλαμβάνει το καλύτερο τοπικό και διεθνές περιεχόμενο αθλητισμού, ταινιών, σειρών, παιδικών εκπομπών, ειδήσεων και ντοκιμαντέρ σε περισσότερα από 250 κανάλια.

Με μακρά πορεία στο σκέλος της καινοτομίας, είναι η εταιρία που πρώτη έφερε το internet και το pay-TV στην Ελλάδα. Σήμερα, απασχολεί περίπου 1.000 άτομα και διαχειρίζεται ένα δίκτυο από σχεδόν 100 καταστήματα.

Από το 2021 η Nova είναι μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με την υποστήριξη της United Group, υλοποιεί ένα πρόγραμμα αναγέννησης το οποίο έχει στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου μια ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ