Ντόρα Μπακογιάννη: Οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή

Η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, εκτίμησε το Σάββατο (09/04) πως «οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή», ενώ σχολίασε τόσο τον πόλεμο στην Ουκρανία όσο και την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στο MEGA, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την ομιλία του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στη Βουλή και τον σάλο που ξέσπασε από εμφάνιση ενός μέλους του Τάγματος του Αζόφ, λέγοντας:

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, που όλη μας η συζήτηση δεν στρέφεται γύρω από τον Πρόεδρο μιας χώρας, ο οποίος μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων για “Ελευθερία ή Θάνατο” και να συζητάμε για το εάν οι άνθρωποι τους οποίους έβγαλε, επειδή είναι ελληνικής καταγωγής και πολεμούν στη Μαριούπολη, μας άρεσε ή δεν μας άρεσε ότι εμφανίστηκαν οι δύο μαχητές του Τάγματος του Αζόφ. Όταν έχεις πόλεμο, δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε».

Ακόμα, η ίδια όσον αφορά στον πόλεμο στην Ουκρανία, είπε: «Για εμάς τους Έλληνες είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ξεκάθαροι όταν μιλάμε για αυτόν τον πόλεμο.

Για εμάς τους Έλληνες που ζήσαμε στο πετσί μας τη ρητορική του κυρίου Ερντογάν, τον αναθεωρητισμό του, ακριβώς η ίδια ορολογία χρησιμοποιήθηκε και από τον κύριο Πούτιν, άρα εμείς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ξεκάθαροι και να μην έχουμε καμία εσωτερική αμφισβήτηση ότι πολεμάμε με το δίκαιο».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθησή της πως «οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή» και αναφορικά με την ακρίβεια σημείωσε:

«Σε έναν χρόνο από τώρα, η οικονομία μας πρέπει να είναι προστατευμένη. Δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε την εποχή των μνημονίων».

Όσον αφορά στον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ο στόχος επετεύχθη αφού το σχετικό ποσοστό των εμβολιασμένων έφτασε στο 85%, δηλαδή στον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Τέλος, η βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, λέγοντας:

«Δεν μπορώ, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ. Εγώ είμαι μανά, γιαγιά. Για εμένα, η μητρότητα είναι κάτι το ιερό. Δεν μπορώ. Ξεπερνάει το μυαλό μου, ξεπερνάει τις δυνάμεις μου. Ελπίζω η δικαιοσύνη να βγάλει γρήγορα άκρη.

Σκέφτομαι όλες αυτές τις μανάδες που παλεύουν με 15 με 16 εξωσωματικές για να κάνουν ένα παιδί ή όλες αυτές που περιμένουν για υιοθεσία στη λίστα του “Μητέρα” για να πάρουν ένα παιδί. Μόνο που το σκέφτομαι, ανατριχιάζω».


sofokleousin.gr