Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού

Μέχρι σήμερα, ο Αστέρας Τρίπολης έβλεπε τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague να ανακοινώνουν κρούσματα κορονοϊού, έχοντας μάλιστα και αναβολή σε παιχνίδι του. Τώρα όμως οι Αρκάδες ανακοίνωσαν το πρώτο κρούσμα COVID 19 στις τάξεις τους.

Όπως ενημέρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στο τελευταίο τεστ. Σαν αποτέλεσμα, αναβλήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (18.11.2020).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα.

Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας».

To άρθρο Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ