Ο Μπόμπι Αλέν, το «μείνετε σπίτι» στη νοηματική, οι κωφοί γονείς και ο αγώνας του για τη διαφορετικότητα (vid)

Μήνυματα με πολλαπλούς αποδεκτές στέλνει ο Μπόμπι Αλέν!

Ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, όπως θα δείτε στο παρακάτω video της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει γυμναστική και προπόνηση στο σπίτι, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους μας να μείνουμε στα σπίτια μας για να μειωθούν στο κατ’ελάχιστο οι πιθανότητες να μολυνθούμε με κορωνοϊό.

Ωστόσο, πίσω από τη λεζάντα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στο twitter κρύβεται ένα ακόμη μήνυμα, το οποίο πρέπει να προσέξουμε όλοι μας.

«Στο τέλος του βίντεο ο Μπόμπι στέλνει το δικό του μήνυμα στην ελληνική νοηματική “Μένουμε όλοι Σπίτι»», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ο Αλέν είναι παιδί με τους δυο του γονείς κωφούς και έτσι ξέρει πολύ καλά τη νοηματική γλώσσα.

Δείτε τι είχε πει για τους γονείς του ο Γάλλος γκολκίπερ:

«Οι γονείς μου είναι και οι δύο κωφοί. Γνωρίστηκαν όταν η μητέρα μου είχε επισκεφθεί έναν καθεδρικό ναό στη Βουργουνδία. Ήταν με την αδερφή της και επικοινωνούσαν με τη νοηματική γλώσσα. Ο πατέρας μου της πλησίασε και τους μίλησε με τον ίδιο τρόπο. Η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε από εκεί. Ο πατέρας μου είναι αθλητικός διευθυντής στην εθνική κωφών της Γαλλίας. Εξαιτίας των γονιών μου, μπορώ άριστα να επικοινωνώ στη νοηματική γλώσσα και προπονώ τους τερματοφύλακες της εθνικής κωφών. Προφανώς και δεν μπορώ να ταξιδεύω όπου πηγαίνουν, λόγω των υποχρεώσεών μου, αλλά όποτε μπορώ τους βοηθάω».

Και το video της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «Μένουμε Σπίτι»:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ