Ο Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε για «κατασκοπία» της Εφές – Έξαλλος μαζί του ο Αταμάν

Με τρομερά επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μπαρτσελόνα, με τον Τούρκο προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, να ισχυρίζεται πως Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε την Εφές ότι μαγνητοσκοπούσε τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα:

«Ωραία η κάμερα» φέρεται να είπε στους βοηθούς του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής δήλωσε:

«Ο Σάρας έκανε πρόσφατα ένα αστείο στη δήλωσή του, είπε ότι «θα τηλεφωνήσω στον Εργκίν Αταμάν να ρωτήσω για την κατάσταση του Λάρκιν». Δεν τηλεφώνησε χθες το βράδυ, αλλά περιμένω μια συγγνώμη από αυτόν. Μετά τη χειραψία μαζί του, πήγε στους βοηθούς προπονητές μου και εξαπέλυσε μια βαριά κατηγορία, ότι βιντεοσκοπήσαμε τις προπονήσεις τους στην κάμερα».

«Είναι καλός μου φίλος. Προσκαλώ τον Σάρας να το αποδείξει αυτό. Δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ούτε μια μέρα στα τέσσερα-πέντε χρόνια υπηρεσίας μας εδώ στην Εφές, και δεν θα το κάνουμε ποτέ.

Αν με καλέσει ο Σάρας, θα πω Σάρας, απόδειξέ το. Αν μπορείς να το αποδείξεις αυτό, θα παραιτηθώ σήμερα από προπονητής αυτής της ομάδας. Αλλά αν δεν το αποδείξεις, αν πραγματικά δεν μπορείς να το αποδείξεις, τότε είτε ζητάς συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου προς τους βοηθούς προπονητές μου που έκανες μια τέτοια δήλωση, είτε παραιτείσαι από την ένωση προπονητών της Euroleague».

Πηγή


Πηγή