Ο Ιβάν Κάμπος τα… έχωσε στην ισπανική κυβέρνηση

Εξοργισμένος με τους χειρισμούς της ισπανικής κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορωνοϊού, είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιβάν Κάμπος. Ο παλαίμαχος αμυντικός έγραψε μύδρους κατά των πολιτικών που φέρουν την εξουσία στη χώρα της ιβηρικής και τους κατηγόρησε για ψέματα και ανικανότητα. Αρχικά, ο Κάμπος έγραψε στο Twitter:

«Μου έχουν σπάσει τα αρχ@@@@ με τόση συνεχόμενη ψευτιά όλοι οι πολιτικοί της Ισπανίας για να πάρουν τα εύσημά τους, γνωρίζοντας ότι έρχονταν μια παγκόσμια πανδημία και δεν κούνησαν ούτε ένα γαμ@@@@@ δάχτυλο και κάθε μέρα τα πράγματα χειροτερεύουν εξαιτίας της γαμ@@@@@@ ανικανότητάς τους».

Μετά από λίγη ώρα, ο Ιβάν Κάμπος επανήρθε στο ζήτημα, με νεότερα… πικάντικα ισπανικά, επικεντρώνοντας στον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ:

«Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαβάζω τώρα ότι ο πρόεδρος της κυβέρνησης παρατάσσει από σήμερα για άλλες 15 ημέρες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την κρίση του κορονοϊού. Μα ΕΣΕΙΣ δεν δώσατε χθες μια συνέντευξη Τύπου και μπορούσατε να το ανακοινώσετε στο έθνος; Σε ποιο γαμ@@@@@ κόσμο ζείτε ΕΣΕΙΣ;».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ