Ο Καναδάς απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Οι χώρες ζητούν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά μέχρι στιγμής οι αρμόδιες αρχές σφυρίζουν αδιάφορα και ουδείς γνωρίζει εάν θα διεξαχθούν τελικά οι αγώνες στο Τόκιο.

Η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει προβληματισμό στις αποστολές των χωρών και καθημερινά όλο και περισσότεροι αθλητές/ομοσπονδίες ζητούν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Καναδάς μάλιστα πήγε ένα βήμα παραπάνω και με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο.

Μια πρωτοβουλία που πάρθηκε με γνώμονα την υγεία των αθλητών, καθώς κανένας φορέας και καμία διοργανώτρια Αρχή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των αποστολών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έπειτα από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΕ, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να δώσει περιθώριο τεσσάρων εβδομάδων στην Ιαπωνία, για να αναβάλλει τους αγώνες. Μάλιστα, τα κυριότερα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η μεταφορά τους τον χειμώνα του 2020, το καλοκαίρι του 2021 ή το καλοκαίρι του 2022.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ