Ο Nicolas Cage θέλει να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ

Ενδιαφέρον να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ εξέφρασε ο Nicolas Cage (Νίκολας Κέιτζ) μετά τη νέα του ταινία “The Unbearable Weight Of Massive Talent”.

Στην κωμωδία δράσης ο ηθοποιός υποδύεται μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του, που είναι «δημιουργικά ανεκπλήρωτος και αντιμετωπίζει οικονομική καταστροφή», μαζί με τους Πέδρο Πασκάλ και Τίφανι Χάντις.

Σε δηλώσεις του στο Rolling Stone, ο ηθοποιός είπε ότι ελπίζει να έχει περισσότερους κωμικούς ρόλους στο μέλλον – αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα «περίεργος» για τα μιούζικαλ.

«Ένας από τα αστέρες που πραγματικά θαυμάζω από τη Χρυσή Εποχή [του Χόλιγουντ] είναι ο Τόνι Κέρτις» σημείωσε ο Νίκολας Κέιτζ. «Μου άρεσε που μπορούσε να κάνει κάτι σαν το “The Boston Strangler”, αλλά μπορούσε επίσης να κάνει το “Some Like It Hot” ή το “Sweet Smell Of Success”. Ήταν χαρισματικό ταλέντο που μπορούσε να γυρίσει κωμωδία και δράμα.

Αυτή τη στιγμή, είμαι ενθουσιασμένος που η κωμωδία επέστρεψε στο μενού. Δεν συνέβαινε αυτό για 15 χρόνια. Είναι ωραίο που μπορεί να έχω την ευκαιρία να κάνω περισσότερες κωμωδίες. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ μιούζικαλ. Αυτό θα ήταν κάτι για το οποίο θα ήμουν περίεργος».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι θέλει επίσης να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε indie δράματα στο μέλλον. «Αυτό είναι το αληθινό μου πάθος, όπως οι ταινίες Pig, Leaving Las Vegas, Joe» πρόσθεσε ο Νίκολας Κέιτζ. «Είδα πρόσφατα την ταινία Bringing Out The Dead. Πρέπει να πω ότι ίσως είναι η καλύτερη ταινία που έκανα ποτέ» είπε.


sofokleousin.gr