Ο Νίκος Λινάδρος… ζει αθλητικά και το… φωνάζει (vid)

Ήταν ένας από τους παίκτες που σήκωσε την Ελλάδα στους… ώμους του, ένας από τους 12, που το 1987 άλλαξαν τα δεδομένα κι έβαλαν το μπάσκετ στη ζωή μας. Ο Νίκος Λινάρδος συνέχισε ως προπονητής, έχει παραμείνει στον χώρο του μπάσκετ, ζώντας το απ’ όλες τις πλευρές, ακόμα κι αυτή του τηλεσχολιαστή. Κι ό,τι κάνει το κάνει με αγάπη. Κι αυτή την αγάπη τη μεταδίδει, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Ο κόουτς Λινάρδος ένωσε τη φωνή του με τη φωνή των υπόλοιπων αθλητών, προπονητών, ανθρώπων του αθλητισμού, οι οποίοι μέσα από το «Ζήσε Αθλητικά» μάς προτρέπουν να μείνουμε στο σπίτι και να βγούμε για να δώσουμε αίμα. Μάλιστα, έκανε κι ένα βήμα πιο μπροστά, τονίζοντας ότι ταυτόχρονα πρέπει να τρώμε σωστά.

Το σημαντικό είναι πως ολόκληρη η αθλητική κοινότητα συμμετέχει στις πρωτοβουλίες, οι οποίες στόχο έχουν να διαμορφώσουν κοινή συνείδηση. Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να είναι αναγκαία, λόγω κορωνοϊού, θα είναι εξίσου αναγκαία και μετά. Κι αυτά τα βίντεο καλό είναι να συνεχίσουν να… παίζουν και μετά την πανδημία.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ