Ο ΠΑΟΚ επιμένει στη στοχοποίηση: Έκανε μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της ΕΕΑ

Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, συνεχίζοντας τη… μάχη των δικαστηρίων που δίνει προκειμένου να γλιτώσει για τις παρανομίες που έχει κάνει και για την πολυϊδιοκτησία που τον στέλνει στον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Δίκη», ο ΠΑΟΚ ζητάει τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικήματων από τα μέλη της ΕΕΑ, δηλαδή ισχυρίζεται πως έχουν προβεί σε παράβαση καθήκοντος, σε δωροληψία, σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου.


Βασίλης Σπανούλης και Ματιέ Βαλμπουενά. Επάγγελμα: αθλητής. Ιδιότητα: «Ηγέτης». Αποστολή: Να κάνουν ευτυχισμένους τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των μελών της ΕΕΑ, αλλά και το άνοιγμα του τηλεφωνικού απορρήτου. Ήδη το ζήτημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων ετέθη σε προ εβδομάδος μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η μηνυτήρια αναφορά ναι μεν δεν αναφέρεται σε ονόματα, αλλά είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ελεγχθούν – και μ’ αυτό τον τρόπο τους στοχοποιεί εκ νέου – ο πρόεδρος Τζουλάκης και τα μέλη Φαραντούρης, Μαρούπα και Αρκούδης.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ