Ο Στέρλινγκ προτρέπει τους Αγγλους να μείνουν σπίτι (vid)

H πανδημία του κορωνοϊού πλήττει όλη την Ευρώπη με τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν σταματήσει. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η Premier League, με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου να έχει βάλει «λουκέτο» τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απρίλη.

Όλοι οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται σε καραντίνα για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ωστόσο δεν είναι λίγοι, οι οποίοι δεν παραμένουν σπίτια τους. Τελευταίο παράδειγμα, ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Oυμάρ Νιάσε, που έπιασαν να οδηγάει αυτοκίνητο χωρίς ζώνη κατά την διάρκεια της απαγόρευση της κυκλοφορίας.

O άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ράχιμ Στέρλινγκ, έστειλε το δικό του μήνυμα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας την αξία να μείνουν σπίτι τους οι Άγγλοι Πολίτες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να μείνουμε σπίτι μας.Ας βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μένοντας στο σπίτι. Αφήστε το σπίτι σας μόνο εάν χρειάζεστε φαγητό ή φάρμακα. Το Σύστημα Υγείας έχει κάνει μια φανταστική δουλειά, οπότε ας τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν να την κάνουν με το να μένουμε στο σπίτι».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ